GPtrans exclusief Autotransport

GPtrans Exclusief Autotransport

Bent u op zoek naar exclusief autotransport in Europa, Spanje, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Luxemburg, Nederland of Limburg?
GPtrans Exclusief Autotransport zorgt voor vervoer geheel op maat.

GPtrans is gespecialiseerd in exclusief en allround autotransport op maat en meer…. Van auto, motor tot boot: wij vervoeren alles geheel verzorgd en verzekerd, geheel op maat en naar wens. Van A naar B. In een bijzonder beveiligde en verstelbare trailer wordt uw vervoermiddel vervoerd. Wij bieden open vervoer aan of gesloten vervoer. Geef duidelijk aan wat u wenst. Onze gesloten trailer is spatwaterdicht en zwaar beveiligd. We beschikken tevens over een grote bestelwagen die tot 2850 kilo aan gewicht kan vervoeren. Bij ieder weertype kunnen wij het vervoer zo regelen dat het op tijd opgehaald en/of aankomt op de gewenste en juiste bestemming, in heel Europa. Maar wij doen meer. Wij bezorgen ook gewenste auto onderdelen voor u op locatie. U bent bijvoorbeeld in Zwitserland, Oostenrijk, Italië en u heeft nieuwe exclusieve autobanden nodig. Wij regelen dit meteen voor u en brengen deze ter plaatse en nemen de andere banden weer mee terug. All in service dus en super betrouwbaar en goed geregeld. Wij dompelen uw auto bovendien ook onder in een luxe wasbeurt indien gewenst en leveren uw auto 100% krasvrij en showroom klaar op. Wij keuren desgewenst uw voertuig. Heeft u wensen? Laat het ons gerust weten. Wij staan voor u klaar.

Gino Paulussen en Don van Kan zorgen beiden voor de gehele organisatie van het label GPtrans Exclusief Autotransport. Don: “Met GPtrans Exclusief Autotransport bedienen wij een doelgroep binnen GPtrans BV. Exclusief en allround vervoer en zoals u van ons gewend bent, altijd tot in de puntjes geregeld.”

Interesse? Bel Don van Kan +31 6 43 94 95 83

of  bel onze afdeling planning:  +31-627364674  en wij vervoeren vakkundig, snel én veilig uw auto / vervoermiddel naar de eindbestemming. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar! Sneltransport nodig? Ook dat regelen wij voor u!

Onze voordelen:

 • Luxe service / all in
 • Gesloten exclusief autotransport / trailer
 • Open exclusief autotransport / trailer
 • Professioneel geregeld 
 • Altijd persoonlijk contact
 • Transparante facturatie
 • Live track
 • 100% betrouwbaar
 • Eigen chauffeurs 
 • Wij doen wat wij beloven!

GPtrans Exclusief transport
Locatie hoofdkantoor:

GPtrans BV
Meerstraat 50
6241 ND Bunde (Limburg)
Nederland

24/7 planning      T. +31-627364674  
Planning               T. +31-464233340
Administratie       T. +31-464233343

info@GPtrans.nl

KvK: 71308059
BTW: NL858663855B01

SPOED TRANSPORT NODIG? KLIK HIER!

Heeft u een spoedvraag of opdracht?

Dan kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken of stuur een mailbericht naar info@GPtrans.nl. Wij staan graag voor u klaar.

 • +31 6 273 64 674