Diensten

GPtrans: specialist in allround logistieke dienstverlening van A tot Z

Ons full service transportbedrijf GPtrans heeft voor ieder transportvraagstuk een passende oplossing. Van envelop tot 24 ton: 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u een zending laten bezorgen, ook als het ‘op tijd’ en snelheid aankomt. Ons enthousiaste team en ruim wagenpark is zo ingericht, dat wij op ieder moment van de dag of in de nacht voor iedere vraag een passende oplossing kunnen aanbieden. Door de koppeling van ons planningscentrum met de innovatieve live tracking systemen in alle auto’s kunnen wij u – indien gewenst – op elk moment op de hoogte houden over de locatie van uw zending. Bovendien leveren wij onder de vereiste AVC/CMR condities. Transport is immers meer dan alleen leveren.

GPtrans Snel transport / Spoed transport

Heeft u een spoed zending? Dan kunt u ons 24/7 bereiken, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Alle soorten goederen kunnen met spoed geleverd worden, in alle delen van Europa.

GPtrans Snel koerier

Pakketten snel verzenden kan bij uitstek bij GPtrans B.V. Met onze snel koerier service bent u verzekerd dat binnen maximaal drie kwartier uw pakket onderweg is.

GPtrans Internationaal Koerier

Onze koeriers hebben kennis van de wetgeving en zakelijke regelingen die geldend zijn in Europese landen, zodat uw zending stipt zal arriveren.

GPtrans On-board courier

Uw pakket wordt professioneel door onze on-board courier aan boord van een vliegtuig in de persoonlijke bagage vervoerd, op weg naar de juiste eindbestemming in Europa.

GPtrans Op- en overslag

Als goederen verzonden moeten worden van van A naar B en eventueel een bepaalde tijd moeten worden opgeslagen, dan kan GPtrans B.V. dit voor u regelen.

GPtrans Overnight distributie

Indien een zending de volgende dag gegarandeerd geleverd dient te worden, maak dan gebruik van onze ‘overnight’ service. Goed en snel geregeld door onze chauffeurs en koeriers.

GPtrans Beurs en tentoonstellingen transport

Heeft u beurs transport nodig of tentoonstellingen transport? Wij laden en lossen voor u op de gewenste locatie, geheel volgens planning. GPtrans is uw professionele partner in beurstransport en het vervoer van al uw beursgoederen. Wij zetten het juiste materieel in en zorgen ervoor dat uw goederen tot aan uw stand of beurspresentatie gebracht worden, door heel Europa. Ook spoed transport is mogelijk.

Beurs transport kunt u aanvullen met onze uitgebreide dienstverlening

  • Montagewerkzaamheden of demontagewerkzaamheden
  • Volgens tijdschema en planning afleveren en ophalen goederen
  • Alle goederen worden tot aan de stand gebracht
  • Beurstransport is en blijft altijd maatwerk

GPtrans lading transport

Heeft u een speciale lading te vervoeren? Wij helpen u op weg. Neem contact met ons op.

GPtrans Auto Ambulance transport en GPtrans Medical transport

Ook in de zorg zijn wij specialist op het gebied van vervoer. Vragen? Wij staan voor u klaar.

GPtrans ADR transport

Wij verzorgen ADR transport op maat. De voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg staan vermeld in een Europese overeenkomst, het ADR (Accord Européen relatief au transport international de marchandises Dangereuses par Route). Het ADR is onderdeel van de Nederlandse VLG (reglement voor het Vervoer over Land van Gevaarlijke stoffen). De Wet vervoer gevaarlijke stoffen vormt de basis van de regelgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. GPtrans voldoet aan alle eisen.

GPtrans Dedicated express transport

Van flexibele taxiritten, just in time leveringen, persoonlijke reisbegeleiding of waardevolle goederen vervoer: u kunt bij ons met al uw opdrachten terecht. Goed en secuur geregeld. 24 uur per dag staan wij voor u klaar. Uw express transport is bij GPtrans in perfectie geregeld.

GPtrans Automotive transport

Wij leveren luxe auto’s af op iedere gewenste locatie. Door onze live track en trace systeem kunnen we de zending blijven volgen en weten we ieder moment waar uw voertuig zich bevindt. Veilig en zeker op weg met GPtrans.

Heeft u een spoedvraag of opdracht?

Dan kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken of stuur een mailbericht naar info@GPtrans.nl. Wij staan graag voor u klaar.

  • +31 6 273 64 674